Miután elbuktunk : letöltés pdf epub mobi, áttekintések, összefoglaló

Miután elbuktunk

Miután elbuktunk letöltés egy könyvet pdf, epub, mobi

A könyv részletei Miután elbuktunk

 • A könyv címe: Miután elbuktunk
 • Oldalszám: 684
 • A könyv megjelenésének dátuma: 2019-09-26 18:20:45
 • Elérhető fájlok: Miután elbuktunk.pdf, Miután elbuktunk.epub, Miután elbuktunk.mobi
 • A könyv nyelve: Magyar
 • A könyv letöltése feltételei: Ingyen
 • Hogyan lehet letölteni: linkek a könyv letöltéséhez az oldal alján

Letöltés Miután elbuktunk egy könyvet formátumban pdf, epub o mobi. Ez a könyv általában kb 2725 Ft. Itt letölthető könyv ingyen pdf, epub és mobi. A következő linkek segítségével töltse le a Miután elbuktunk egy könyvet formátumban pdf, epub o mobi.

Miután elbuktunk pdf, epub, mobi – az egyik legjobb magyar könyv. Webhelyünk a legérdekesebb könyveket tartalmazza, amelyeket pdf, epub és mobi formátumban tölthet le. A fenti webhelyek listáját megtalálja, hogy többet megtudjon a könyvről Miután elbuktunk.

Links a könyv letöltéséhez Miután elbuktunk

After ​We Fell — Miután elbuktunk (Miután 3.) 81% 272 csillagozás

Tessa ​és Hardin élete eddig is bonyolult volt.
Most még bonyolultabb lett.

Miután elbuktunk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen személy, akire támaszkodhat, nagyon dühös lesz, amikor tudomást szerez Tessa döntéséről. Ahelyett, hogy mellé állna, mindent elkövet, hogy megtorpedózza a terveit.
Tessa tudja, hogy Hardin szereti, és bármi áron meg akarja védeni. De más szeretni valakit, és megint más beengedni az életünkbe. Tessát kezdi kimeríteni a féltékenységi jelenetek, a féktelen… (tovább)

Tessa ​és Hardin élete eddig is bonyolult volt.
Most még bonyolultabb lett.

Miután elbuktunk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.

Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen személy, akire támaszkodhat, nagyon dühös lesz, amikor tudomást szerez Tessa döntéséről. Ahelyett, hogy mellé állna, mindent elkövet, hogy megtorpedózza a terveit.
Tessa tudja, hogy Hardin szereti, és bármi áron meg akarja védeni. De más szeretni valakit, és megint más beengedni az életünkbe. Tessát kezdi kimeríteni a féltékenységi jelenetek, a féktelen dühkitörések, és a bűnbánó bocsánatkérések ördögi köre. Senki iránt sem táplált még ilyen heves érzelmeket, senki sem gyÚjtotta így lángra a testét… De meddig képes a tűz és a szenvedély ellensÚlyozni ezt a sok drámát és szenvedést? Azelőtt elég volt a szerelem, hogy összetartsa őket. De ha Tessa most a szívét követi… akkor vége lesz a kapcsolatuknak?

Anna Todd elsőkönyves író, aki Texasban él a férjével. Valószínűleg megdöntöttek néhány rekordot, amikor alig egy hónappal az érettségi után összeházasodtak. A férje háromszor teljesített szolgálatot Irakban, és Anna addig különféle alkalmi munkákat vállalt. Többek között eladó volt egy illatszerboltban, és adatfeldolgozó az adóhivatalban. Mindig szeretett olvasni, rajongott a fiÚbandákért meg a romantikus regényekért. Most sikerült egyesítenie a három szenvedélyét, és nagyon élvezi, hogy az élete egy megvalósult álom lett.

Eredeti mű: Anna Todd: After We Fell 96%

Eredeti megjelenés éve: 2014

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Helyszínek népszerűség szerint

Kedvencelte 43

Most olvassa 55

Várólistára tette 69

Kívánságlistára tette 122

Kölcsönkérné 2

Kiemelt értékelések

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Meg kell tanulnunk együtt harcolni, és nem egymás ellen.

Miután elbuktunk

Akárki akármit mond, ez az egész sorozat, a maga tökéletlenségével együtt tökéletes 🙂
Ha a karakterekre gondolok, akkor megközelíthetőség és hitelesség jut eszembe.
én is tudom, hogy roppant önfejűek, sokszor hisztisek és rengeteget civakodnak, és Hardinról sem a tökéletes pasit mintáznák, ha lehetőség lenne rá, mert lobbanékony, forrófejű, elviselhetetlenül akaratos és goromba, de a fenébe is, olyan édes a maga őszinte és megszokott nyers stílusával és modorával:) Tessa és Hardin azért is olyan hiteles nekem, és azért zártam őket a szívembe, mert sosem azt mondják amit egy romantikus történet szereplőitől adott esetben elvárnánk, mindig önmaguk, és sokszor hibáznak, ahogy bárki hibázhat.
Az előző két kötet elolvasásával már rájöhettem volna, hogy semmi és senki sem az, aminek én gondolom, de az írónő ismételten Úgy megforgatott mindent, hogy az állam is leesett:) Mi lesz itt még?? Megyek is olvasni a folytatást:)
Még mindig imádni valóan bosszantó ez a páros, és én imádom őket ezért:D

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Ha az értékelések nagy részére hallgattam volna, akkor bele se kezdtem volna ebbe a sorozatba. Kíváncsiságképpen még a filmet is megnéztem. Tudom, hogy ízekre szedték a kritikusok és a rajongók sem voltak teljesen elégedettek, de azért egy több mint 600 oldalas könyvet, aminek a cselekménye felér egy 200 részes telenovellával, nem lehet belesűríteni egy 1,5-2 órás filmbe. Annyira nem volt gáz film. Olyan, hogy játékidő nem létezett, és nagyon kapkodósnak éreztem a filmet. Nem volt korhatáros és a két főszereplő között nagyon tetszett a kémia. Mellesleg nagyon cukik voltak.
Ez a rész is tele volt értelmetlen hisztikkel, félreértésekkel, felesleges drámákkal, de akkor is nagyon olvastatta magát. Landon továbbra is a legnormálisabb karakter. Igazából tÚlságosan is normális. Kár, hogy ebben a részben nem volt olyan jelentős a szerepe. Ami Steph-ről kiderült valamiért nem lepett meg. spoiler
Kíváncsi vagyok mi lesz a párossal. második felétől már Úgy vettem észre, mintha sokkal jobban tudnák kezelni a konfliktusokat. Vajon miért érzem Úgy, hogy ez is csak egy vihar előtti csend?

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

„Az egy dolog, ha valaki nem tud nélküled élni, de ez még nem jelenti azt, hogy szeret.”

Tény, hogy a Miután-sorozat eddig is hozott egy kissé egészségtelen szintet a felesleges drámákból és hisztikből, azonban a Miután elbuktunk olvasása alatt elért a felismerés, hogy amit én eddig nevetségesnek találtam az előző részekben, csupán piskóta — mondhatni kizárólag arra hivatott, hogy eddzen kicsit, lelkileg felkészítsen erre a kötetre. De most van egy hírem: erre nem lehet eléggé felkészülni. Anna Todd egy brazil szappanopera forgatókönyvírójának felturbózott kreativitását és drámaiságát ötvözte a karakterei által egy-egy óvodás beszédstílusával, a végeredmény pedig megszámlálhatatlan felesleges hiszti és veszekedés, szakítás és Újra összejövés, megcsalás, féltékenykedés, szex, lelkizés, félreértés, titok és szarkavarás. Amelyek közül mindnek megvan a maga helye és ideje, de így egybegyÚrva kiüt egy mércét — mondjuk az én jóízlésemét. Mazochistáknak és erős idegzetűeknek jószívvel ajánlom, meg mindenkinek, aki Úgy érzi, tÚl régóta nevetett és sírt egyszerre kínjában… mert most majd fog.

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Anna Todd, mit csinálsz velem.
676 oldalon keresztül teljesen belemerültem Hardin és Tessa zűrzavaros életébe, ez is tetszett, ezt is remekül megírta az írónő. Nem is értem ezt a sok negatív kritikát na mindegy… mindenkinek más tetszik. 🙂
A főszereplőket még mindig imádom, egyre jobban a szívembe zárom őket… magával ragad a történetük a sok dühvel, veszekedéssel és szenvedéllyel együtt.
Nem tudom miért, de a vége annyira kiszámítható volt, hogy szinte meg sem lepődtem, inkább még jobban felkeltette a kiváncsiságomat, hogy ezzel Hardin, hogy fog megbirkózni… nagyon félek az utolsó résztől, gyűlölöm, hogy elérkeztem a fináléhoz…
De akkor sem tudom hÚzni az időt, máris folytatom tovább. 🙂

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

kiskoruak figyelmebe nem ajanlom es spoilert tartalmazhat.
ez mi a jó nagy büdös retkes f***om volt. de komolyan?? ekkora két Istenverte idiótát én még életembe nem b…….
ez a csaj valami .. én komolyan nem tudom,hogy hogyan jellemezzem. borsodban szokták volt mondani, hogy vannak azok a nők, akik igénylik a verést.. na ez a liba pont ilyen. nem elég, hogy olyan sík hülye,hogy az alföld hozzá képest egy hegység, de még idegesítő, nyavalygós, érthetetlen, álszent és viszket a tenyerem annyira szerettem volna jól állon törölni vagy kétszer!! a kis mimóza nebáncsvirág aki aki Úgy s**p és k*f*l mint egy pornós, simán elpirul bármin,arról nem is beszélve, hogy mindenki és minden helyzetben óvják a kis lelki világát legyen bármiről szó.. de persze ha valamiről dönteni kell vagy netán tételezzük fel,hogy helyesen cselekedni… na akkor mindent tud… csak normálisan kezelni a helyzetet nem. szánalmas!!

oohhh és a másik barom. Hardin. na szívesen adtam volna neki is vagy két parasztlengőst tejföllel együtt!! két baja van ennek a srácnak, az egyik a sz*r gyerekkor a másik meg Tessa. eddigi pszichológiai ismereteimet szívesen kamatoztatnám eme hím egyeden, aki Úgy viselkedik sokszor mint egy hisztis menstruáló lány. a dühkezelési problémáit enyhén szólva is kezelni kéne. ha mondjuk két [email protected] vergődést visszább vett volna akkor még tűrhető is lett volna. annyi biztos, hogy inkább Hardin fejében vagyok mint a libáéban.

az értelmetlen nyáladzás vagy a veszekedés kicseszte a biztosítékot. vagy d**nak vagy veszekednek. többnyire azért mert Tessának ezt ne mondjuk azt ne mondjuk…
de persze mindig megtudja, erre hibát hibára halmoz.. Hardin meg olyan hülye, hogy ha jól csinál valamit, akkor is visszakozik és balhéba keveredik mert jajj Tessa .. borzalmas!!

azt az egy szerencsétlen csillagot ami biztos,hogy szégyenli magát ezért könyvért… azért adtam, mert azért van vagy két emberke ebbe az egészbe aki még tök jó fej is… az a titok ami meg kiderült a végén és muszáj leszek elolvasni a következő részt emiatt arra meg csak a gyenge elméjű nem jött rá… egész végig azt vártam, hogy mikor derül ki és, mi a story.. erre ne… vége lett.
és végül kedves írónő csak egy kérdés..ezt a sorozatot tényleg komolyan gondolta??
elég lett volna a szülőkről írni… izgibb lett volna

ui.:megkövettem ezt a könyvet utólag, mert olvastam ettől rosszabbat is és nem éreztem volna igazságosnak az egy csillagot.

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek kínomban, mert ez a kötet is iszonyatosan lefárasztott. A sztori ugyanis kb. csak a következőkben tér el az előző résztől: cím, borító, oldalszám (!). Na, jó, Úgy 70%-ban élvezhetjük ugyanazt, mint eddig is. Veszekedés, kibékülés, szépítkezés, szex, féltékenykedés, szakítsunk, ne szakítsunk, ténylegesen alig haladunk valamerre, egy-két pontot leszámítva marad az ördögi kör.
Az első felében annyira fásult a kapcsolatuk, annyira nincs benne energia, még a drámázásukban sem, hogy szabályosan érződik, hogy szereplőink is már-már belefáradtak a saját hülyeségeikbe. Ezek után iszonyat nehezen áll be változás, ami kivételesen annak köszönhető, hogy Tessa kitartott a döntése mellett, majd ennek következtében Hardin próbál erőt venni magán és normálisabban viselkedni. Még a végén kapunk talán egyszer egy erőteljesebb karakterfejlődést is…
A vége pedig ismételten függővég, ami nem Újdonság, de itt már legalább nem csak kettejükről szól minden. és ha már idáig eljutottam, valószínűleg a sorozat végére járok, de fogalmam sincs mikor lesz ehhez elég erőm és türelmem…

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Hálám örökké üldözni fog, Anna Todd, hogy Hardin szemszögét is leírod. De komolyan. elején egyszerűen képtelen voltam elviselni Tessa hisztijeit, és hála a magasságosnak Hardin volt az, aki engem megmentett a bajtól.
Kábé Úgy feléig gyűlöltem Tessát. Egy idegesítő kis liba, de a történet második részénél kezdett ésszerűen gondolkozni. Őszintén bevallom, nagyon büszke voltam rá, amikor Seattle-be költözött. Nem adta fel az álmait, pedig lett volna rá egy-két alkalom. Hardin meg… Nem is tudom, hogy mit mondják rá. A dühkitörési problémákat kezelnie kéne, de ennek ellenére teljesen megértettem minden egyes „jó szándékÚ” cselekedetét. Ebben a részben tényleg nem volt valami könnyű neki, és a francba is, egyre több titok került felszínre, ami meg még inkább megnehezítette a dolgokat. Tehát pl. ami a végén történt… Istenem, csak nekem nem esett le a korábbi részekből, hogy ez lesz? Teljesen le vagyok most sÚjtva.
Be kell hogy valljam őszintén, ez a rész jobban tetszett, mint az előző. Nyugisabb volt, látszik, hogy már a poklon tÚl vannak Tessáék. De miért érzem Úgy, hogy még lesz valami hatalmas nagy, végső galiba? én nem akarooom!
Landon-t meg Úgy sajnálom. Ő a kedvenc szereplőm az egész történetben, vicces, jó fej, aranyos, törődő, és annyira rossz volt itt boldogtalannak látni. A szívem is fáj érte. Azért remélem, hogy a sorozat végén minden jól fog alakulni az életében, mert baromira megérdemelné.
A lényeg a lényeg, már rettenetesen kíváncsi vagyok a végére. Sajnos egy-két spoilert megtudtam róla, de ennek ellenére is szerintem bőven lesz min meglepődnöm során. Mert hát, Tessa és Hardin története lezárul. Olyan furcsa. Nagyon a szívemhez nőtt a történet, még ha néha Úgy is hangzott egy-két véleményezésemnél (miket beszélek, össz' vissz' kettő volt eddig :'D), hogy nem tetszik a Miután sorozat.

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Tiszta szürke ötven árnyalata, de tényleg. A szex jelenetek nem mennek el annyira a durvább irányba, de maguk a szereplők egész végig erre a könyvre emlékeztettek. A hasonlóságok Anna és Tess között: mindketten egyetemre járnak/jártak, imádnak olvasni, kiadónál dolgoznak, szüzek voltak, mazochisták, egy elmebeteggel vannak, a pénz nem akadály a pénzes pasijuk miatt, és persze ki lettek sajátítva, arról nem is beszélve, hogy a környezetük kb. mindkettőjüket gyűlölte, mert amÚgy szörnyen naivak és buták voltak. Az kimaradt, hogy a végére mindketten szexmániás ribancok lettek kb, a szende szűz szerepből elég gyorsan kiestek. és a pasik között is rengeteg a hasonlóság, de aki olvasta mindkettőt, szerintem az észrevette a hasonlóságokat. Ez a rész talán még az előzőnél is unalmasabb volt, ráadásul Tess miatt átkerült a hihetetlen kategóriába. Mutassatok már nekem olyan egyetemistát aki még az első évét se fejezte be, de már olyan fizetett gyakornoki állása van, amiből telik kocsira, ruhákra, lakásra és még sorolhatnám, arról nem is beszélve, hogy hetente 1x kell bejárnia, de mégis tip-top a csaj és soha nincs lemaradva pedig elvileg egy halom órája van. Ja és akkor azt meg se említem, hogy egy 18-19 éves csitri dönt mások kéziratairól… Nekem ezt valahogy nem vette be a gyomrom, egyszerűen nem volt életszerű. De a legjobban mégis a csajon akadtam ki. A kis eminens, pedáns szűz lány, aki közben Úgy kefél, mint egy pornós, ha nem vadítóbban Hardin szavaival élve, aki 2 percenként éli át a „katasztrófákat” amik romba döntik a kis lelkivilágát az ezer darabra tört szívecskéjével együtt. Komolyan megverhetné már valaki…. Az egész sorozat legnagyobb hibája ez a hülye liba, igaz, hogy Hardin is egy beteg idióta, de sokkal érdekesebb lett volna az egész, ha egy olyan csajt kap, akivel nem lehet mindent megtenni és esetleg még vissza is vágna neki…. Ennek hiányában viszont Újabb szenvedésről, szexről és hajcsavarásokról szólt az egész. 🙁

Ui: Most döbbenten rá, hogy nem ez az utolsó rész, te jó isten, hova lehet még hÚzni ezt az egészet? 😀

Anna Todd: After We Fell — Miután elbuktunk 81%

Lehet jobb lett volna, ha a második rész kapott volna egy szép lezárást, és nem hÚzódna tovább ez a történet. Persze, még mindig szeretem Hardin és Tessa cívódását olvasni, de most először már tényleg soknak éreztem. Kicsit olyan hÚzzuk még, ameddig lehet érzésem támadt olvasás közben.

Haragudtam Tessára és Hardinra is. Mindketten hülyén viselkedtek, és egymás után hozták az egyre hülyébb döntéseket, amitől Úgy éreztem, hogy egyre nagyobb a szakadék közöttük. A szenvedély hiába volt meg közöttük, éreztem, ahogy távolodnak egymástól, és ennek nem örültem.

Hardin átment egy olyan fojtogató ősemberbe, amit már kezdtem nagyon nem szeretni. Sokszor annyira haragudtam rá, hogy meg tudtam volna fojtani. Oké, hogy Tessa is hozott rossz döntéseket, de Hardin konkrétan ááá. én tizedennyit se tűrtem volna el neki. Vak a szerelem, de mindennek van egy határa. Hardin bármit tehet, mondhat, Tessának meg kuss a neve. Nem számít mit akar Tessa, mik az álmai, tervei, csak szegény Hardinka egója ne sérüljön. Ez nem szerelem!
Amennyire szerettem korábban Hardint, annyira gyűlöltem most. Annyira önfejű seggfej, hogy bár tudja, hogy ha nem neki van igaza, mégsem hajlandó ezt soha kimondani, hanem egyből támad, és aláz. Ez eleinte még menő is volt, szépen hozta ezzel a rosszfiÚs szerepet, de egy idő után kurva idegesítő és ultragáz. Már odáig jutottam, hogy sajnálni se tudtam a szenvedése miatt, amit csak magának köszönhetett. Na jó, egy iciripicirit talán mégis sajnáltam, de csak azért mert az első két részben annyira nagyon szerettem.

A hülye Tessa is, mintha mindig szándékosan félreérthető helyzetbe akarná magát hozni. Ez is feldühített. Hülyít minden pasit, pedig tudja hogy Hardin milyen féltékeny természetű. Nem akarom Hardint védeni, mert nem normális az sem, ahogy ő viselkedik. De nem igaz, hogy Tessa mindig más pasik társaságát keresi, amikor nincs mellette Hardin. Persze minden pasi, odáig meg vissza van Tessáért, amit ő nem vesz észre, vagy nem foglalkozik vele. Ő is olyan, mint Hardin, csak magával törődik. Nem foglalkozott azzal, hogy fájdalmat okozott Noah-nak, aztán Zed-nek. Sajnáltatja magát, és kihasználja a férfiakat. Pont egymáshoz valók Hardinnal. Két idióta barom.

Akit viszont a legjobban utáltam, az Steph. Az első részben még nem volt vele bajom, de aztán amikor kiderült, hogy tudott a spoiler, és nem szólt róla Tessának, na ott elvágta magát nálam. A második részben is azt éreztem vele kapcsolatban, mintha igazából leszarná Tessát, nem is érdekli mi van vele, pedig elvileg a barátnője. Ebben a részben viszont az első megjelenésekor fel tudtam volna pofozni. Végre Tessa esélyt ad neki, hogy rendbe hozzák a dolgokat maguk között, erre az a nyomorék magával viszi a találkozóra azt a személyt, akit Tessa a legjobban utál. De amit utána művelt a bÚcsÚbulin… Utólag visszagondolva voltak árulkodó jelek, hogy Steph valójában nem az, akinek mondja magát. Sose volt tekintettel Tessa érzéseire. De Steph árulása még engem is meglepett.

Miután elbuktunk

Ha őszinte akarok lenni, mégis jobban örülök annak, hogy ennyi veszekedést kellett átélnem Tessával és Hardinnal, még ha közben Hardint meg is gyűlöltem. Tudjuk, hogy a gyűlöletet csak egy hajszál választja el a szeretettől. Hardin elég nehéz természet, mogorva, és sokszor goromba, de jobb volt így, mert ha azonnal papuccsá változott volna, és behódolt volna Tessának, azzal feladta volna a személyiségét. Ha így tett volna, akkor lehet nem utáltam volna, hanem kiábrándultam volna belőle. és az visszafordíthatatlan. így viszont, bár most még gyűlölöm, bízok benne, hogy az utolsó részben visszalopja magát a szívembe. Ez talán már kicsit el is kezdődött, mert vége felé azért végre kezdte belátni, mekkora egy farok, és kezdi felfogni, hogy tényleg elveszítheti Tessát, ha nem változtat a dolgokhoz való hozzáállásán.

Ez a rész kevésbé tetszett mint az előző kettő, főleg Hardin miatt. De hatással volt rám, ez tagadhatatlan.

Miután elbuktunk

Oldal tartalma:

Letöltés Miután elbuktunk könyvet pdf, epub és mobi

 

 • Gabo Kiadó
 • Szórakoztató irodalom
 • 616 oldal
 •  
 • Kötés: kartonált
 • ISBN: 9789634061717
 • Cikkszám: 1042714
 • Nyelv: magyar hu-HU
 • Kiadás éve: 2015
 • Sorozat: After
 • Fordító: Gondáné Kaul éva

 

részletei Miután elbuktunk

Töltse le az ingyenes PDF Miután elbuktunk fájlt. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Honlapunk egy ingyenes blog, amely lehetővé teszi ingyenes pdf-könyvek, digitális könyv letöltését, minden pdf-könyvet ingyenesen. általában ez 10,00 EUR-t fizetett. Itt ingyenesen letöltheti ezt a könyvet PDF formátumban anélkül, hogy többet kellene költenie. A Miután elbuktunk PDF letöltéséhez ingyenesen kattintson az alábbi letöltési linkre.

Könyv összegzés Miután elbuktunk (pdf, epub és mobi)

Miután elbuktunk leírása

Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen személy, akire támaszkodhat, nagyon dühös lesz, amikor tudomást szerez Tessa döntéséről. Ahelyett, hogy mellé állna, mindent elkövet, hogy megtorpedózza a terveit.

Tessa tudja, hogy Hardin szereti, és bármi áron meg akarja védeni. De más szeretni valakit, és megint más beengedni az életünkbe. Tessát kezdi kimeríteni a féltékenységi jelenetek, a féktelen dühkitörések, és a bűnbánó bocsánatkérések ördögi köre. Senki iránt sem táplált még ilyen heves érzelmeket, senki sem gyÚjtotta így lángra a testét… De meddig képes a tűz és a szenvedély ellensÚlyozni ezt a sok drámát és szenvedést? Azelőtt elég volt a szerelem, hogy összetartsa őket. De ha Tessa most a szívét követi… akkor vége lesz a kapcsolatuknak?

Anna Todd elsőkönyves író, aki Texasban él a férjével. Valószínűleg megdöntöttek néhány rekordot, amikor alig egy hónappal az érettségi után összeházasodtak. A férje háromszor teljesített szolgálatot Irakban, és Anna addig különféle alkalmi munkákat vállalt. Többek között eladó volt egy illatszerboltban, és adatfeldolgozó az adóhivatalban. Mindig szeretett olvasni, rajongott a fiÚbandákért meg a romantikus regényekért. Most sikerült egyesítenie a három szenvedélyét, és nagyon élvezi, hogy az élete egy megvalósult álom lett.

Miután elbuktunk

Miután elbuktunk, szerző: Anna Todd, Kategória: Romantikus. Könyv ára: 2490 Ft, Miután elbuktunk – Anna Todd, false. A fordítás az alábbi kiadás alapján készült: Anna Todd: After We Collided Gallery Books, a Division of Simon and Schuster, Inc., 2014. A kitalált történet szereplői is kitaláltak, mindennemű hasonlóság a valósággal a véletlen műve. Fordította: Gondáné Kaul éva. Szerkesztette: Orosz Klaudia Könyvterv: Malum StÚdió [79%/127] Tessa és Hardin élete eddig is bonyolult volt. Most még bonyolultabb lett. Miután elbuktunk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt. Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös Mi is a dolgod? √ „Részt veszek” gomb megnyomása 🙂 √ Olvasási link (2015.December.31-től, Újraolvasás is jó) √ értékelési link (nem elég csillagozni,minimum 5 mondatos értékelés legyen!) Vagy én és link √ örülni, mert ment a plecsni! 🙂 Jó olvasást! ;). Saját teljesítésem: Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös Miután elbuktunk, szerző: Anna Todd, Kategória: Romantikus, ár: 2 792 Ft. Miután elbuktunk, szerző: Anna Todd, Kategória: Romantikus, ár: 2 792 Ft. Könyv ára: 2792 Ft, Miután elbuktunk – Anna Todd, Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetések.

Miután elbuktunk

Anna Todd

Tessa pont az álete legnagyobb dántását hozza meg, amikor minden megváltozik kárálátte. Elászár az á családjárál tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetáseket. Ezek a felfedezásek mindent más megvilágátásba helyeznek, ás mág jobban megkárdájelezik a kázás jávájáket, amelyárt már annyit kázdáttek. Tessa álete kezd szátesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen szemály, akire támaszkodhat, nagyon dáhás lesz, amikor tudomást szerez Tessa dántásárál. Ahelyett, hogy mellá állna, mindent elkávet, hogy megtorpedázza a terveit.
Tessa tudja, hogy Hardin szereti, ás bármi áron meg akarja vádeni. De más szeretni valakit, ás megint más beengedni az áletánkbe. Tessát kezdi kimeráteni a fáltákenysági jelenetek, a fáktelen dáhkitárásek, ás a bánbáná bocsánatkárásek árdági káre. Senki iránt sem táplált mág ilyen heves árzelmeket, senki sem gyájtotta ágy lángra a testát. De meddig kápes a táz ás a szenvedály ellensályozni ezt a sok drámát ás szenvedást? Azelátt elág volt a szerelem, hogy ásszetartsa áket. De ha Tessa most a szávát káveti. akkor váge lesz a kapcsolatuknak?

Anna Todd elsákányves árá, aki Texasban ál a fárjável. Valászánáleg megdántáttek náhány rekordot, amikor alig egy hánappal az árettsági után ásszeházasodtak. A fárje háromszor teljesátett szolgálatot Irakban, ás Anna addig kálánfále alkalmi munkákat vállalt. Tábbek kázátt eladá volt egy illatszerboltban, ás adatfeldolgozá az adáhivatalban. Mindig szeretett olvasni, rajongott a fiábandákárt meg a romantikus regányekárt. Most sikerált egyesátenie a három szenvedályát, ás nagyon álvezi, hogy az álete egy megvalásult álom lett.

Miután elbuktunk E-KöNYV

Anna Todd

Miután elbuktunk E-KöNYV leírása

Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte.

Miután elbuktunk

2. After we collided – Miután összecsaptunk:
Tessa mindent elveszíthet. Hardin semmit sem veszíthet… csak Tessát.
Miután összecsaptunk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.
A nehéz kezdet után Úgy tűnt, hogy Tessa és Hardin végre egyenesbe jön egymással. Tessa már megtapasztalta, hogy Hardintól nem áll távol a kegyetlenség, de nagyon megrendül, amikor egy váratlan esemény lerántja a leplet a kapcsolatuk eredetéről, és Hardin titokzatos mÚltjáról. Már megszokta, hogy Hardin olyan, amilyen… De tényleg ő az a mély érzésű, figyelmes fiÚ, akibe a durva felszín ellenére beleszeretett… vagy egész idő alatt egy idegen volt? Tessa legszívesebben elmenekülne, de ez nem olyan könnyű. Kísértik az szenvedélyes éjszakák emlékei, nem tudja elfelejteni Hardin érintését és mohó csókjait. Mégsem biztos abban, hogy el tud viselni egy Újabb megszegett ígéretet. Annyi mindent feladott és kockáztatott Hardinért! Az iskolát, a barátait, az anyjával való kapcsolatát. Otthagyta a barátját, aki igazán szerette, és most talán egy ígéretes karrierről is le kéne mondania miatta. Tényleg itt lenne az ideje, hogy továbblépjen.
Hardin tudja, hogy hibát követett el, talán a legnagyobbat egész életében. Mégsem adja fel harc nélkül.
De meg tud-e változni? Meg fog-e változni a szerelem kedvéért?

3. After we fell – Miután elbuktunk:
Tessa és Hardin élete eddig is bonyolult volt.
Most még bonyolultabb lett.
Miután elbuktunk, az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.
Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen személy, akire támaszkodhat, nagyon dühös lesz, amikor tudomást szerez Tessa döntéséről. Ahelyett, hogy mellé állna, mindent elkövet, hogy megtorpedózza a terveit. Tessa tudja, hogy Hardin szereti, és bármi áron meg akarja védeni. De más szeretni valakit, és megint más beengedni az életünkbe. Tessát kezdi kimeríteni a féltékenységi jelenetek, a féktelen dühkitörések, és a bűnbánó bocsánatkérések ördögi köre. Senki iránt sem táplált még ilyen heves érzelmeket, senki sem gyÚjtotta így lángra a testét… De meddig képes a tűz és a szenvedély ellensÚlyozni ezt a sok drámát és szenvedést? Azelőtt elég volt a szerelem, hogy összetartsa őket. De ha Tessa most a szívét követi… akkor vége lesz a kapcsolatuknak?

4. After ever happy – Miután boldogok leszünk:
Tessa és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak?
Miután boldogok leszünk,
az élet már soha többé nem lesz olyan, mint volt.
Tessát és Hardint már elég meglepetés érte. A köztük lévő kötelék erősebb, mint valaha, de az Újabb és Újabb kihívások alapjaiban rengetik meg a kapcsolatukat, és Hardin áthatolhatatlannak hitt páncélján is rést ütnek. Miközben mindkettejük családjáról megdöbbentő titkok kerülnek napvilágra, egyértelművé válik, hogy nem is különböznek annyira egymástól. Tessa már nem az a kedves, egyszerű, jó kislány, mint amikor megismerte Hardint, és Hardin sem ugyanaz a szívtelen, mogorva fiÚ, akibe Tessa beleszeretett. Tessa már megérti a Hardinban kavargó sötét érzelmeket, és tudja, hogy csak ő csillapíthatja le, amikor ezek a démonok a felszínre törnek. Hardinnak szüksége van rá. De minél több részlet derül ki Hardin mÚltjából, ő annál zárkózottabb lesz, el akarja magától taszítani Tessát, és mindenkit, aki közel áll hozzá. Eljön az az >

Leave a Reply